Nieuwsbrief

Follow Us

facebook google Linkedin

Kosten

 
Individueel consult
De kosten voor een individueel consult bedragen € 50,-- per uur. Een consult duurt gemiddeld 2,5 tot 3 uur, zodat je per consult ongeveer € 125,-- tot € 150,-- kwijt bent. De betaling vindt bij voorkeur contant plaats. Verhoging van de uurprijs wordt niet doorgevoerd bij cliënten, die al met consulten gestart zijn.
 
Afmelding voor een consult dient minimaal 24 uur vantevoren plaats te vinden. Zo niet, dan wordt alsnog het bedrag voor een volledig consult (€ 125,--) in rekening gebracht.
 
Telefonisch consult en e-coaching
Voor een telefonisch consult of e-coaching wordt € 30,--/uur gerekend..
 
Bijstand en ww
Voor mensen die van een bijstands- of ww-uitkering moeten rondkomen, gelden lagere prijzen: € 30,-- per uur voor zowel een individueel als een telefonisch consult of e-coaching.
 
Vergoeding door ziektekostenverzekering
Bij geen enkele verzekeringsmaatschappij zit 'Alternatieve Geneeswijzen' in het basispakket. Steeds meer maatschappijen vergoeden het wel in de aanvullende pakketten; het is afhankelijk van de pakketsoort hoeveel er vergoed wordt. Het blijft belangrijk om zelf na te vragen of en zo ja, in hoeverre je eigen maatschappij de kosten vergoedt. Dit kan jaarlijks wijzigen.