Nieuwsbrief

Follow Us

facebook google Linkedin

Reading en healing

clipart doolhof animaatjes 0

Reading en healing betekent letterlijk 'lezen en genezen'. Gericht op het probleem van de cliënt wordt de energie van zijn of haar aura 'gelezen'. 
 
In afstemming met de energie van de client wordt de aandacht naar een bepaald gebied in de aura getrokken, waar het probleem of een symptoom daarvan zich geconcentreerd heeft. De energie is op die plek vaak vastgezet of 'gestold'. Door de aandacht hiernaartoe te richten, gaat deze vastgezette energie bewegen. Doordat deze beweegt, kan de informatie, die erin wordt vastgehouden, worden gelezen. Heeft het te maken met een vorig leven of dit leven? Is het de energie van de cliënt of van die van een ander? Is het een emotie of een overtuiging? En het belangrijkste: wat maakt dat het nog aanwezig is in de aura van de cliënt? Wat is het proces en wat is hierin nog niet afgemaakt? En: wat is nodig om het proces weer op gang te helpen, verder te brengen of te vervolmaken? Bijvoorbeeld, meer inzicht, omvormen van overtuigingen of doorleven van bepaalde emoties.Ook kunnen kristallen worden ingezet. De beweging van de energie zorgt er ook voor dat het zelfhelend vermogen, dat iedere mens bezit, weer in werking wordt gesteld of een tandje harder kan gaan. Het grootste deel van het 'genezen' gebeurt dus door de cliënt zelf.
 
Het proces waarin de cliënt vastzit, wordt hierdoor helderder. De reden dat de ziel dit proces is gestart en het doel waar hij heen wil, worden duidelijk. Het stuk van nu, waar de cliënt problemen mee heeft, wordt begrijpelijker. Daardoor is het gemakkelijker om de stappen te zetten, die nodig zijn om verder te kunnen. Dat wil echter niet zeggen dat het proces ineens fluitend kan worden volbracht (hoewel niet onmogelijk). Het is soms eerder dat het doolhof met zoveel lagen, voetangels en valkuilen, wat voorheen voelde alsof je er blind in gedropt was, nu niet meer zo onoverzichtelijk lijkt. Je hebt je ogen uit kunnen wrijven, een kaart gevonden en een kompas; je hebt je rugzak een stuk kunnen legen en proviand in kunnen slaan. Dat einde van dit doolhof, wat eerst eindeloos ver leek, ligt binnen je bereik!
 
Deze techniek gebruik ik wanneer ik op beurzen sta. Een consult duurt dan over het algemeen 20-25 minuten en is niet zo diepgaand als in de prakijk.

Terug naar Consulten