Nieuwsbrief

Follow Us

facebook google Linkedin

Kristallen

Net als de mens hebben kristallen ook een energetisch lichaam. Elk kristal heeft zijn eigen specifieke trilling en specifieke werkingsgebied. Deze trilling heeft een positieve invloed op het totale menselijk energetisch en fysieke lichaam door de energieën weer op één lijn te brengen. Ze heffen onbalans op door de oorzaak van de verstoring aan te pakken. De kristallen kunnen worden toegepast op een groot aantal klachten. Ook zijn kristallen inzetbaar bij het ondersteunen van persoonlijke ontwikkeling.
 
oceaanjaspisEr zijn honderden soorten en mengsoorten. En nog steeds worden nieuwe kristalsoorten ontdekt; de oceaanjaspis hier rechts is pas in 2000 gevonden.
 
 
Enkele van de meest voorkomende zie je in de afbeeldingen hierbeneden. Van links naar rechts:
 
Kristallen1Amethist: verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie.
Zwarte toermalijn: beschermt je tegen alle soorten van negativiteit ook tegen electromagnetische smog, straling, computers, telefoons. 
Rozenkwarts: een steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Hij brengt evenwicht op zowel het lichamelijke als het psychische vlak.
 
Kristallen3
Tijgeroog: een steen van de zon die staat voor vitaliteit, praktische zin en fysieke actie. Hij helpt je om kalm, gecentreerd en geaard te blijven in alle situaties.
 Aquamarijn: brengt beweging, speelsheid en wijsheid, maar ook kalmte en verkoeling in allerlei omstandigheden, van opvliegers tot woede. Hij brengt het je in contact met je onderbewuste, de spirituele wereld en je diepste emoties.
Pyriet: is een uitstekend energieschild, ijzerpyriet blokkeert negatieve energie en vervuilde stoffen op alle niveaus, voorkomt energielekkages uit het fysieke lichaam en de aura.